Onafhankelijke taxateurs van bedrijfsmatig onroerend goed
snel, secuur en scherp

Huizenprijzen in Londen blijven stijgen

Afgelopen maand zijn de huizenprijzen weer met 3,6% stegen tot gemiddeld £572.348 (€691.777). Dit is een record. De lage rente geldt als reden, evenals het steunprogramma Help-to-Buy, dat kopers zonder veel eigen vermogen helpt bij het verwerven van een hypotheek. Ook wordt Londens vastgoed door rijke buitenlanders gezien als een veilige haven voor hun geld. Dit laatste geldt voor de duurdere woningen. Als we kijken naar de Nederlandse vastgoed prijzen, dan lijken de huizenprijzen zich te stabiliseren. Er zijn wel verschillen tussen de regio’s.

 

RICS Verenigd Koninkrijk

Het Royal Insititution of Chartered Suveyors (RICS) uit Verenigd Koninkrijk meldt dat het steeds moeilijker wordt voor nieuwkomers op de woningmarkt om in Londen een huis te kopen vanwege de stijgende woningprijs. Ook wachten potentiële verkopers met het aanbieden van hun woning in de hoop dat deze in de toekomst een hogere prijs oplevert.

 

RICS is een organisatie die zijn oorsprong heeft in Verenigd Koninkrijk en nu wereldwijd actief is, ook in Nederland. Onafhankelijke Taxateurs Nederland is een RICS regulated firm, die commercieel vastgoed taxeert volgens de internationaal erkende RICS standaarden. Meer over de RICS taxateurs van Onafhankelijke Taxateurs Nederland.  

Vraag nu het gratis boekje aan “Vastgoed en Taxatie” van auteur Herman G.M. Wentzel MRE MRICS RT

Vraag nu een offerte aan voor de taxatie van uw commercieel vastgoed.

Heeft u een specifieke vraag of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op.

Efficiënt en laagdrempelig

  • Voor alle taxaties van commercieel vastgoed
  • Volstrekt onafhankelijk 
  • Onderbouwde taxatie 
  • Ook kleinere objecten 
  • In zeer korte tijd een RICS-taxatie