Onafhankelijke taxateurs van bedrijfsmatig onroerend goed
snel, secuur en scherp

Onafhankelijk Taxateurs Nederland in VastgoedJournaal vanwege toetreding tot StiVAD

Onafhankelijk Taxateurs Nederland is toegetreden tot de Stichting Vastgoeddata (StiVAD). StiVAD heeft als doel om de transparantie op de vastgoedmarkt te verbeteren. StiVAD beheert een landelijk register voor beleggingstransacties.

 

Voor VastgoedJournaal gaf Directeur Taxaties van Onafhankelijke Taxateurs Nederland , Herman  Wentzel (MRICS RRV RT) zijn reactie: "Onafhankelijke Taxateurs Nederland staat voor het onafhankelijk taxeren van commercieel vastgoed. Onafhankelijk taxeren houdt in dat wij geen andere belangen dienen dan het uitbrengen van correcte taxaties. Er zijn geen zakelijke banden tussen OTN en makelaars, projectontwikkelaars of financiers. Onafhankelijke Taxateurs Nederland is een RICS Regulated Firm, lid van de NVM en werkt met VastgoedCert gecertificeerde Register Taxateurs conform de 28 aanbevelingen van het Platform Taxateurs en Accountants (PTA). Een onafhankelijk platform als StiVAD is een uitstekende basis om de kwaliteit van taxaties te borgen.

 

Ook de Stichting Vastgoeddata is tevreden over de toetreding van Onafhankelijke Taxateurs Nederland: “Wij zijn blij met de komst van OTN. OTN is een onafhankelijk taxatiebureau, heeft een goede reputatie en is thuis in de Nederlandse vastgoedmarkt. Hun deelname in StiVAD is weer een stap vooruit naar meer markttransparantie en verdere professionalisering”, aldus René Vierkant, voorzitter van het bestuur van StiVAD.

 

Meer informatie over RICS taxaties van Onafhankelijke Taxateurs Nederland.

Vraag nu het gratis boekje aan “Vastgoed en Taxatie” van auteur Herman G.M. Wentzel MRE MRICS RT

Vraag nu een offerte aan voor de taxatie van uw commercieel vastgoed.

Heeft u een specifieke vraag of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op.

Efficiënt en laagdrempelig

  • Voor alle taxaties van commercieel vastgoed
  • Volstrekt onafhankelijk 
  • Onderbouwde taxatie 
  • Ook kleinere objecten 
  • In zeer korte tijd een RICS-taxatie