Onafhankelijke taxateurs van bedrijfsmatig onroerend goed
snel, secuur en scherp

Visie van Onafhankelijke taxateurs Nederland

Waar gaan wij voor

Organisatie

Onafhankelijke Taxateurs Nederland (OTN) zal als geheel onafhankelijk taxatiebureau in Nederland een toonaangevende positie op het gebied van taxaties vestigen. De organisatie realiseert dit door haar doordachte, efficiënte en integere werkwijze bij de uitvoering van haar diensten.

Opdrachtgevers

Onafhankelijke Taxateurs Nederland werkt hard aan het opbouwen en onderhouden van goede relaties met opdrachtgevers. Een vertrouwensrelatie met opdrachtgevers is immers voorwaarde voor succes. OTN is pragmatisch, snel en efficiënt. In OTN herkent de opdrachtgever de gesprekspartner die zijn belangen herkent en daarop inspeelt. OTN is opgericht door ondernemers voor ondernemers.
Onafhankelijke Taxateurs Nederland richt zich primair op de markt van commercieel vastgoed, zoals kantoren, bedrijfsgebouwen en winkels. Ook taxeren wij woningcomplexen van institutionele beleggers en woningcorporaties, inclusief zorgverleners.

Professionele en betrokken medewerkers

Onafhankelijke Taxateurs Nederland is een jonge organisatie die uitdagende kansen biedt aan mensen met kennis van en ambitie voor taxaties. Taxaties krijgen een steeds belangrijkere rol in het moderne economische bestel. OTN streeft naar een hoog kwaliteitsniveau dat wordt gerealiseerd door een efficiënt team van goed opgeleide taxateurs en assistenten met no-nonsense mentaliteit

Vraag nu het gratis boekje aan “Vastgoed en Taxatie” van auteur Herman G.M. Wentzel MRE MRICS RT

Vraag nu een offerte aan voor de taxatie van uw commercieel vastgoed.

Heeft u een specifieke vraag of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op.

Efficiënt en laagdrempelig

  • Voor alle taxaties van commercieel vastgoed
  • Volstrekt onafhankelijk 
  • Onderbouwde taxatie 
  • Ook kleinere objecten 
  • In zeer korte tijd een RICS-taxatie