Onafhankelijke taxateurs van bedrijfsmatig onroerend goed
snel, secuur en scherp

Werken bij Onafhankelijke Taxateurs Nederland (OTN)

Onafhankelijke Taxateurs Nederland (OTN) is gespecialiseerd in het taxeren van Bedrijfsmatig Vastgoed volgens de internationaal erkende RICS-normen en –standaarden. Deze schrijven strikte integriteit voor, professionaliteit en volledige onafhankelijkheid van andere partijen op de vastgoedmarkt.

OTN is een snel groeiende professionele organisatie en opereert op een uiterst relevant, groeiend vakgebied. OTN maakt graag kennis met RICS Taxateurs / Register Taxateurs Bedrijfsmatig Vastgoed

RICS Taxateur (RRV) Bedrijfsmatig Vastgoed

Onafhankelijke Taxateurs Nederland heeft de ambitie om de beste onafhankelijke taxateur van Nederland te zijn. Wij zijn daarom op zoek naar ondernemende, dynamische en ambitieuze RICS taxateurs die voldoen aan het onderstaande profiel:

 • Hbo/WO-niveau, cijfermatig inzicht
 • RICS gecertificeerd en ingeschreven in RRV
 • Ingeschreven in het NRVT register Bedrijfsmatig Vastgoed (BV) en Addendum Groot Zakelijk
 • Ruime ervaring in het zelfstandig taxeren van commerciële objecten
 • Goede beheersing van MS-Office; kennis van TMI is een pré 
 • Communicatief vaardig en commerciële daadkracht

 

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat:

kwaliteit en integriteit bij jou voorop staan

je graag samenwerkt en in staat bent klanttevredenheid te bewerkstelligen

je beschikt over organisatorisch inzicht en dit met je collega’s kunt vertalen naar concrete plannen en de implementatie daarvan.

 

Wat mag je verwachten?

Je gaat samenwerken met hoogwaardige professionals in het vakgebied en met doorgewinterde ondernemers met een groot zakelijk netwerk. Mooie opdrachten bij interessante opdrachtgevers, ontwikkelfaciliteiten en begeleiding door een zeer ervaren RICS-taxateur. Daarnaast biedt Onafhankelijke Taxateurs Nederland een prima salaris, de beschikking over een leaseauto en een studiekostenregeling.

 

Neem jij het initiatief?

Ben jij die RICS taxateur die de ambitie van OTN deelt, kansen durft te pakken en bedreigingen kan tackelen, én voldoet aan het bovenstaande profiel ? Heb jij het lef en de interesse om in deze groeiende organisatie te stappen ? Dan maken we graag een afspraak voor een nadere kennismaking. Je kunt contact opnemen met Herman Wentzel via 06 52 02 33 96 voor meer informatie, of direct jouw interesse kenbaar maken door je cv en korte motivatie te mailen naar hwentzel@otnl.nl

 

Register Taxateur (RT) Bedrijfsmatig Vastgoed

OTN heeft de ambitie om de beste onafhankelijke taxateur van Nederland te zijn. Wij zijn daarom op zoek naar ondernemende, dynamische en ambitieuze taxateurs die voldoen aan het onderstaande profiel:

Hbo/WO-niveau, cijfermatig inzicht 

Register Taxateur ingeschreven in het NRVT Bedrijfsmatig Vastgoed

Certificering in het addendum Groot Zakelijk of RICS is een grote n 

Minimaal 2 jaar ervaring in het zelfstandig taxeren van commerciële objecten 

Goede beheersing van MS-Office; kennis van TMI is een n 

Communicatief vaardig en commerciële daadkracht

  

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat:

kwaliteit en integriteit bij jou voorop staan 

je graag samenwerkt en in staat bent klanttevredenheid te bewerkstelligen 

je beschikt over organisatorisch inzicht en dit met je collega’s kunt vertalen naar concrete plannen en de implementatie 

je leergierig bent en bereid te investeren in jouw ontwikkeling 

  

Wat mag je verwachten? Je gaat samenwerken met hoogwaardige professionals in het vakgebied en met doorgewinterde ondernemers met een enorm zakelijk netwerk. Mooie opdrachten bij interessante opdrachtgevers, ontwikkelfaciliteiten en begeleiding door een zeer ervaren RICS-taxateur. Daarnaast biedt Onafhankelijke Taxateurs Nederland een prima salaris, de beschikking over een leaseauto en een studiekostenregeling. 

  

Neem jij het initiatief? Ben jij die taxateur die de ambitie van OTN deelt, kansen durft te pakken en bedreigingen kan tackelen, en voldoet aan het bovenstaande profiel ? Heb jij interesse om in deze groeiende organisatie te stappen? Dan maken we graag een afspraak voor een nadere kennismaking.

 

Je kunt contact opnemen met Herman Wentzel via 06 52 02 33 96 voor meer informatie, of direct jouw interesse kenbaar maken door je cv en korte motivatie te mailen naar hwentzel@otnl.nl

Vraag nu het gratis boekje aan “Vastgoed en Taxatie” van auteur Herman G.M. Wentzel MRE MRICS RT

Vraag nu een offerte aan voor de taxatie van uw commercieel vastgoed.

Heeft u een specifieke vraag of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op.

Efficiënt en laagdrempelig

 • Voor alle taxaties van commercieel vastgoed
 • Volstrekt onafhankelijk 
 • Onderbouwde taxatie 
 • Ook kleinere objecten 
 • In zeer korte tijd een RICS-taxatie